Zsolna utcaID: 0451

1 600 EUR/hónap516 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:XII.
Méret:94 nm
Hálószobák száma:1
Fürdőszoba szám:1
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Erkély
  • Riasztó
  • Panoráma
  • Kisállat megengedett
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

A 1 bedroom, beautiful apartment located in the 12th District of Budapest is now available for long term rent. Located excellently in a quiet and green neighborhood only 15 minutes away from downtown Pest, the apartment is in a small and nice condominium with excellent community. The property has a large living room with a balcony offering panoramic views of the Buda Hills, a fully equipped kitchen, a beautiful bedroom, bathroom with both shower and tub. The apartment comes fully furnished. For more information on this property, or to schedule a viewing, feel free to contact us.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat