Lustica bay

LUSTICA BAY
AZ ÚJ LEHETŐSÉGEK OTTHONA

Lustica-öböl - A múlt és a jelen varázslatos találkozása

Az Adriai-tenger lenyűgöző partvidékén fekvő Luštica-öböl egy álomszerű hely, amely egyesíti a régi világ varázsát az előkelő jelen színvonalával. A lélekzetelállító naplementék, a lágy hullámok és meleg tengeri szellők illata felejthetetlen élménnyé varázsol minden egyes itt töltött percet.

Miért Montenegró?

 • 270 napsütéses nap egy évben
 • 117 tengerparti strand
 • 5 nemzeti park
 • Skadar tó, Dél-Európa legnagyobb tava
 • Európa legnagyobb kanyona, Tara kanyon
 • Európa utolsó érintetlen erdője
 • A világ egyik legnagyobb biodiverzitású helye
Tara CanyonIngatlan befektetés

A Luštica-öbölben lévő lakás tulajdonosaként sokkal többet kap, mint egy szimpla otthont. Ön a Luštica Bay exkluzív életstílusának szerves részévé válhat. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhassa ki befektetéséből, ingatlant vásárló ügyfeleink számára számtalan egyedi lakástulajdonosi előnyt biztosítunk.

Befektetési környezet Montenegróban

 • Kedvező adózás
 • Külföldi befektetés ösztönzés - a külföldi befektetők számára a törvény a helyiekkel egyenlő jogi bánásmódot garantál
 • a befektetett tőke összegének nincs korlátozása Montenegróban
 • a nyereség szabad külföldre viteli lehetősége
 • a világ összes nagyobb biztosítótársasága befektetési projekteket biztosít Montenegróban
 • 3% adó az ingatlan átruházása után
 • áfamentes üzemanyag a kikötőkben
 • 21 % általános ÁFA kulcs
 • 7 % bizonyos kikötőhöz kapcsolódó termékekre és szolgáltatásokra

Lustaca Bay

Montenegró - az Adriai-tenger rejtett ékköve

A mintegy 13 800 négyzetkilométeren elterülő, hatalmas hegyek és azúrkék tenger között megbúvó Montenegró a világ egyik legkisebb országa, mégis végtelen kincset rejt magába. Fedezze fel velünk az Adriai-tenger ékkövének varázslatos vonzerejét és élvezze a végeláthatatlan hegyvidéki tájak, nyüzsgő tengerparti kikötők és lélegzetelállító strandok páratlan szépségét!


LUSTICA ÖBÖL - az épülő város

Délkelet-Európa legnagyobb ilyen típusú, teljesen integrált üdülő fejlesztése, amely páratlan jövőképet kínál.

 • Legjobb európai ingatlanfejlesztési díj - 2019 Luxury Network International Awards
 • Legjobb lakáscélú ingatlanfejlesztési díj - 2019 European Property Awards
 • Az év üdülőprojektje - 2019 Eastern Europe Real Estate Forum


Ingatlankezelés

Ingatlankezelés

A Luštica Bay tapasztalt ingatlankezelő csapata elkötelezett amellett, hogy az elérhető legmagasabb szintű ingatlankezelési szolgáltatást nyújtsa Önnek. Lakástulajdonosként számíthat rá, hogy nem lesznek az ingatlankezelési gondjai, és biztosítjuk, hogy befektetése biztonságos kezekben legyen minden egyes nap, az év minden szakaszában.A Lustica-öböl exkluzív rezidenciái

Lustaca Bay

A közkedvelt Luštica-öböl Európa-szerte mindössze három órás repülőútra van a legtöbb európai várostól. Három nemzetközi repülőtér található a közelében: 1. Tivat (10 km), mindössze 15 perces autóútra az öböltől. 2. Podgorica (90 km), Montenegró fővárosa. 3. Ćilipi, Horvátország déli tengerparti városa (46 km). Mindhárom repülőtér menetrend szerinti és charter járatokat is üzemeltet.

Fedezd fel az idilli vízparti apartmanok oázisát vagy válogass a lenyűgöző domboldali sorházak és magánvillák végtelen sorából!Válaszd ki a leginkább Hozzád illőt!Marina village

Marina Village a régió vörös cseréptetőivel rendelkező, hagyományos montenegrói halászfalvak páratlan építészeti kecsességét őrzi. Az egész vízpart tele van látnivalókkal, az amfiteátrumtól és az ötcsillagos Chedi szállodától kezdve a kiváló tengerparti éttermekig és a sétányon sorakozó butikokig, minden megtalálható a kikötőben. A környéken található ingatlantípusok mindegyike lenyűgöző kilátást nyújt az Adriai-tenger türkizkék vizére és közvetlen hozzáférést biztosít a sétányhoz, a privát strandhoz és a kikötőhöz egyaránt.

Centrale

A Centrale a Luštica-öböl lüktető városközpontja és idilli lakónegyede, amely a nyugodt menedéket ötvözi a kozmopolita élet minden előnyével. A hangulatos utcákkal, az üzletekkel, kávézókkal, galériákkal és éttermekkel teli látványos térrel tarkított Centrale úgy lett kialakítva, hogy pezsgő közösségi életet kínáljon az év minden napján. A fejlett infrastruktúrának köszönhetően, a Centrale tökéletes második otthonként vagy állandó lakhelyként szolgálhat családok és üzletemberek számára egyaránt.

Golf residences

A természeti táj szépségei közé ékelődő The Peaks lélekemelő környezetet biztosít Montenegró első, világszínvonalú golfpályájához, ahol a játékosok egyszerre élvezhetik a pálya változatos terepét és a varázslatos panoráma szépségét. A környezettel összhangban kialakított komplexum pedig nem csak a golfpályának ad otthont. A Peaks gyönyörű rezidenciák gyűjteménye zöldellő környezetben és lélegzetelállító kilátással az Adriai-tengerre és az UNESCO Világörökség részét képező Boka-öbölre.

Garancia

Az Orascom Development Holding egy svájci székhelyű holding vállalat, amely leányvállalatain keresztül több mint 31 éve fejleszt integrált úti célokat, köztük szállodákat, lakóegységeket és szabadidős szolgáltatásokat szerte a világon.

Már 450+ eladott ingatlan a Lustica öbölben!

TÖLTSD LE A KATALÓGUST!

Optional
Melyik ingatlan érdekli?Összes kiválasztása | Kiválasztás törlése
Ez az űrlap eltárolja az Ön nevét, email címét, telefonszámát és országát. Kérem, ellenőrizze hogyan védjük adatait a Adatvédelmi tájékoztató dokumentumban!