Tulajdonosoknak

Ingyenes ingatlan-értékbecslés Budapesten 

free property evaluation Budapest

 

Régi tapasztalat, hogy saját vagyontárgyaik értékét legtöbbször rosszul mérik fel az emberek, és ez hangsúlyozottan igaz az ingatlantulajdonosokra.  

Ingatlanirodánk ezért Budapest kiemelt kerületeiben található ingatlanok esetében ingyenes piaci ingatlan-értékbecslést és tanácsadást kínál ingatlantulajdonosoknak. Egy személyes találkozót és az ingatlan felmérését követően elkészítjük a piaci összehasonlító ingatlanár elemzést, amelynek során többek között figyelembe vesszük az ingatlan elhelyezkedését Budapesten és a kerületen, de sokszor az utcán belül is, az ingatlan állapotát, jellemzőit, építésének stílusát, kialakítását, társasház esetében az épület állapotát, emeletet, stb. Szűrt és irányított hirdetési piackutatás mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy saját értékesítési és bérbeadási tapasztalatokból és korábbi sikeres értékesítésekből merítve becsüljük meg az ingatlanok értékét.    

Az ingatlan értékbecslés célja, hogy igazi képet nyújtsunk az ingatlan valódi piaci értékéről, lehetséges célcsoportokról, azok eléréséről, és javasolt értékesítési stratégiákról. 

Kérjen időpontot ingyens értékbecslési konzultációra

 

 

Ingatlan értékesítés Budapesten


 

Ha tulajdonosként próbálja éppen eladni ingatlanát, nagy rá az esély, hogy rosszul csinálja. Miért? Mert soha senki nem tudja a legjobb árat kialkudni az ingatlanáért - még az ingatlanosok is másik ingatlanügynököt használnak, amikor a saját lakásukat vagy házukat árulják. Mivel mindig érzelmileg bevonódunk, ha a saját ingatlanunkról van szó, nem tudjuk jól beárazni, és nem tudunk hideg fejjel tárgyalni, éppen amikor a legnagyobb szükség lenne rá.   

Vagy ebbe gondoljon bele: az átlagember 15 évente ad el ingatlant, vagy vesz részt ingatlanügyletben. Az ingatlanközvetítők akár havonta adnak el ingatlant, és jóval több gyakorlatuk és ismeretük van az egész értékesítési folyamatban: a piac ismeretétől kezdve az a jogi lépéseken és földhivatali ügyintézésen keresztül az értékesítés pszichológiájáig bezárólag. Arról nem is beszélve, hogy jogi, adózási és sokszor hitelezési-pénzügyi kérdésekben is folyamatosan fejlesztenie kell magát a jó ingatlanügynöknek.     

Végül pedig az idő kérdése: fontos-e hogy mennyi idő alatt adja el az ingatlanját? Komoly veszteség érheti, ha egy akár hetek alatt értékesíthető ingatlant hónapok alatt sem vesznek meg, helytelen árazás vagy rossz stratégia miatt. 

Ingatlanügynökeink Budapest belső kerületekben található modern, prémium lakóingatlanok értékesítésére specializálódtak.

A maximum értéket hozzuk ingatlanából, és ehhez pontosan tudjuk, hogyan kell az ingatlant bemutatni - online és személyesen.    

Budapesti, tapasztalt és ingatlanközvetítői képzettséggel rendelkező ingatlan tanácsadóink segítenek Önnek az értékesítési folyamat minden lépésénél, megszervezik a bemutatásokat, utánkövetik és versenyeztetik a lehetséges vásárlókat, kezelik az ajánlattételeket, és végül  segítenek a döntéshozásban,  a szerződésben és az ingatlan átadás-átvételben.     

  

Ingatlan bérbeadás Budapesten

Mindenki a lehető legjobb hozamot várja a befektetésétől, és ez különösen igaz a bérbeadásra vett ingatlanokra. Ön talán nem a legjobb bérlőt szeretné, a lehető legmagasabb bérleti díjért? És mi ezért dolgozunk: hogy Ön a legjobb bérlőt kapja és a legmagasabb bérleti díjat. 

Több, mint két évtizedes tapasztalatunk van a Budapesti bérbeadási piacon, és befektetési ingatlanok terén. A több száz bérleti szerződés, amely évente segítségünkkel megköttetik mutatja, hogy mindig pontosan ismerjük az aktuális trendeket, árakat, és potenciális bérlőket a bérbeadási piacon. 

Kapcsolatunk számtalan multinacionális céggel, követséggel, relokációs céggel és egyéb külföldi szervezettel biztosítja, hogy a legmegbízhatóbb bérlőket találjuk meg Önnek, míg ingatlanközvetítőink tapasztalata és felkészültsége garantálja, hogy Ön a legjobb bérbeadási üzletet kösse.  

 

A  minőség az alapértelmezett opció


Rólunk

 

METROPOLITAN HOMES BUDAPEST 

INGATLANÜGYNÖKSÉG

IRODA:H-1054 BUDAPEST V, ZOLTÁN U. 13

NYITVATARTÁS: HÉTFŐ-PÉNTEK 9:00AM - 5:00PM, OR BY APPOINTMENT

TELEFON: +36 1483 15 47

MOBIL: +36 30 242 67 26

EMAIL:  INFO@MHOMES.HU

Kapcsolat