Havas utcaID: 0304

Ár kérésre
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:V.
Méret:102 nm
Hálószobák száma:2
Fürdőszoba szám:2
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Kisállat megengedett
  • Fürdőkád
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Hosszú távra kiadó egy szépen berendezett saroklakás az V. kerület Havas utcában, csupán néhány perce Budapest sétálóutcájától, a Váci utcától és a Fővám téri vásárcsarnoktól, illetve elérhető közelségben található a budai oldalon fekvő Gellért-hegy és a Gellért fürdő. A 102 nm-es apartman egy szépen karbantartott klasszikus épület 4. emeletén található, déli illetve dél-keleti fekvéssel. A kényelmes nappali mellett 2 igazán tágas és világos hálószoba és 2 fürdőszoba került kialakításra. Igényesen berendezve és gépesítve várja a beköltöző lakókat.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat