Erzsébet körútID: 1756

550 EUR/hónap199 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Garzon lakás
Kerület:VII.
Méret:35 nm
Hálószobák száma:1
Fürdőszoba szám:1
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Klíma
  • Lift
  • Mosogatógép
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Ez a kellemes hangulatú, teljes körűen felújított stúdió lakás hosszútávra kiadó Budapest belvárosában, a 7. kerületben az Erzsébet körúton. A lakás elhelyezkedése tökéletes, kellemes sétatávolságra a New York Palotától és a Blaha Lujza tértől, egy szépen felújított klasszikus belvárosi épület 4. emeletén. A stúdió a rendelkezésre álló tér maximális kihasználtsága mellett stílusosan bútorozott. Egy kellemes nappali részből, praktikusan elválasztott hálórészből, elegáns fürdőszobából zuhanykabinnal és egy kompakt, teljes körűen felszerelt konyhából áll étkező térrel 2 főre. Teljesen bútorozva és gépesítve költözhető, jelen állapotában még sosem lakták, az új bérlője lesz az első, aki birtokba veheti ezt a kellemes stúdió lakást. Mosás és takarítás szolgáltatás kérésre igénybe vehető. A környéken a tömegközlekedés kiváló, a közelben jár az M2 metró, 4-6 villamosok, és számos buszjárat. A közelben pedig számos lehetőség nyílik vásárlásra, szórakozásra, étkezésre. Ideális választás fiatal pályakezdők számára. További információért a lakással kapcsolatban, vagy időpont egyeztetésért a megtekintéshez kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Hasonló ingatlanok

Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat