Bródy Sándor utcaID: 1553

5 000 EUR/hónap1 724 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:VIII.
Méret:200 nm
Hálószobák száma:3
Fürdőszoba szám:3
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Erkély
  • Mosogatógép
  • Fürdőkád
  • Kandalló
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Luxus apartman kiadó egy teljeskörűen felújított, klasszikus stílusú ház 1. emeletén a Bródy Sándor utcában. A lakásba érkezve egy nagy légterű fogadó térbe lépünk, amely alkalmas lehet fogadások lebonyolítására is. Innen az igen impresszív, 60 nm-es szalonba érkezünk, amely méreténél és stílusos berendezésénél fogva minden jellegű társasági eseménynek helyet adhat. A 20-as, 30-as évek art deco stílusában berendezett szivarszoba pianóval is felszerelt a klasszikus zene kedvelői számára. A három hálószoba mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, teljesen felszerelt és gépesített konyha, nemrégiben felújított kertre néző erkélyek teszik még komfortosabbá a bérlők mindennapjait. A Palotanegyed a város egyik legfelkapottabb része mind az otthont, mind pedig a befektetési lehetőséget keresők számára. A közelben fellelhető műemlékek közül a legjelentősebb a Nemzeti Múzeum a Múzeumkerttel, illetve számos egyetem és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár is sétaközelségre helyezkedik el.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat