Alkotmány utcaID: 1794

1 400 EUR/hónap483 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:V.
Méret:84 nm
Hálószobák száma:2
Fürdőszoba szám:2
Bútor:bútorozott
Elérhető:2021-07-31
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Lift
  • Mosogatógép
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Hosszú távra kiadó Budapesten egy napfényes, 2 hálószobás lakás, az V. kerületben a Parlament és a Szabadság tér közvetlen közelében és alig pár perc kellemes sétára a Dunától vagy a Westend bevásárlóközponttól. A környéken kiválló a tömegközlekedés (M2, M3 metró, 2, 4-6 villamosok és számos buszjárat), valamint a közelben a Szabadság tér alatt van lehetőség őrzött parkoló bérlésére. Az ingatlan egy felújított, klasszikus stílusú ház 2. emeletén helyezkedik el. Egy tágas és világos nappaliból áll étkezővel, egy modern és gépestett konyhából, valamint 2 kényelmes hálószobából és 2 külön fürdőszobából. Teljeskörűen bútorozva és gépesítve vehető birtokba. További informácóért vagy időpontért a megtekintéshez kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat