Vörösmarty utcaID: 1857

950 EUR/hónap306 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:VI.
Méret:69 nm
Hálószobák száma:1
Fürdőszoba szám:1
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Riasztó
  • Klíma
  • Tároló
  • Lift
  • Mosogatógép
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Kiadásra kínálunk egy ízlésesen berendezett ingatlant a VI. kerületben, pár perc sétára az Andrássy úttól, közel a Nyugati pályaudvarhoz. A lakás nagyon csendes, egy klasszikus, közelmúltban felújított társasház első emeletén található, s egy gyönyörű belső udvarra néz. Az ingatlan 69 m2-es, egy galériával ellátott nappali-étkező helységből, egy hálószobából, modern konyhából és fürdőszobából áll. A galéria tökéletesen funkcionál vendégszobaként, vagy dolgozószobaként. A lakásban légkondicionáló található. Az ingatlan ideális egy személy vagy egy pár részére.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat