Szentkiralyi utcaID: 1936

700 EUR/hónap226 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:VIII.
Méret:74 nm
Hálószobák száma:2
Fürdőszoba szám:1
Bútor:bútorozott
Elérhető:2020-07-31
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Riasztó
  • Kisállat megengedett
  • Mosogatógép
  • Fürdőkád
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Kiadásra kínálok egy 74 nm-es, 2 hálószobás ingatlant a Palotanegyed Kálvin térhez közeli részén, a Szentkirályi utcában. A lakás egy jó állapotban lévő társasház első emeletén található. Az ingatlan részei: előtér, amerikai konyhás nappali, étkező résszel, két hálószoba- dupla ágyakkal, fürdőkáddal ellátott fürdőszoba. A lakás gépesített, teljesen bútorozott és riasztóval felszerelt. A közös költség 22 310 Ft, az összeg tartalmazza a vízfogyasztás díját is. Mivel az ingatlan közel található a Kálvin térhez, s pár perc sétára az Astoriától és a Rákóczi tértől, így a M2, M3 és M4 metrók, a 47-49 villamos és több busz is könnyen elérhető. A lakás megtekintésével, illetve további információkért keressen telefonon.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat