Szemere utcaID: 0266

2 500 EUR/hónap806 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:V.
Méret:165 nm
Hálószobák száma:4
Fürdőszoba szám:4
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Riasztó
  • Klíma
  • Parkolóhely
  • Lift
  • Mosogatógép
  • Fürdőkád
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Az V. kerületben kiadó a Szemere utcában kiadó 4 hálószobás ingatlan, csendes, elegáns környéken, mindössze pár perc sétára a Parlamenttől, a Dunától és a Szabadság tértől. Századfordulón épült ház 3. emeletén található, tágas, világos nappalival és étkezúvel, 4 hálószobával, 4 fürdőszobával, gardróbbal, külön háztartási helyiséggel rendelkezik. A lakás a közelmúltban került felújtásra, teljesen berendezve és felszerelve kerül kiadásra, rendelkezik biztonsági és légkondicionáló rendszerrel. A közelben található őrzött parkoló a Szabadság tér alatt.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat