Paulay Ede utcaID: 2193

215 000 EUR69M HUF
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:VI.
Méret:70 nm
Hálószobák száma:1
Fürdőszoba szám:1
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Jellemzők
  • Kerthasználat
  • Tároló
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

A méltán népszerű Paulay Ede utca elején (a Deák tértől 1 percre) eladó ez a teljeskörűen felújított, fiatalos és modern lakás. A környék és az utca nagyon kedvelt mind külföldiek, mind hazai vendégek és bérlők körében, legyen szó akár hosszú távú kiadásról, akár szálláshelyként történő hasznosításról. Gyönyörű rendbentartott, 200 éves klasszikus épületben lévő, kevés lakásos, kétemeletes társasház 1. emeletén található ez a lakás, ami egy jó elosztású, udvari nézetű, csendes ingatlan, a következő helyiségekkel: tágas nappali hatalms hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, külön wc, gardrób/mosókonyha külön zárható helyiségben, és konyha étkezővel. 2018-ban felújított lakásban a műemlékvédelem előírásainak megfelelően cserélték a nyílászárók többségét és a bejárati ajtót. A vezetékek újak és biztonságosak, a fűtésről és a melegvízről gáz cirkó kazán gondoskodik. A belmagasság 3.75m. A lakás 70 négyzetméteres, tehermentes, teljesen bútorozott és felszerelt (háztartási gépek, felszerelések, konyhai eszközök, stb). Amennyiben a berendezést és háztartási gépeket a leendő vevő megtartaná, az ajánlati ár: 2.000.000,- Ft. A lakáshoz zárható tároló tartozik a pincében. A társasház teljesen felújított, tökéletes állapotban van, és folyamatosan és rendszeresen karbantartott, gyönyörű belső kerttel rendelkezik. A közös költség igen kedvező (18.000 Ft / hó) és a ház megtakarításaiból fedezik a felújítási/karbantartási költségeket. Az ingatlan jelenleg rövid távú szálláshelyként üzemeltetve generál jelentős hozamot - a megtekintéshez egyeztessünk telefonon időpontot.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat