Paulay Ede streetID: 0426

1 400 EUR/hónap452 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:VI.
Méret:140 nm
Hálószobák száma:3
Fürdőszoba szám:2
Bútor:bútorozott
Elérhető:2020-08-31
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Riasztó
  • Klíma
  • Jacuzzi
  • Szauna
  • Legfelső emelet
  • Fürdőkád
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Kiadásra kínálunk egy ízlésesen berendezett penthouse-t a 6. kerület, körúton belüli részén, a Paulay Ede utcában. Az épület sétatávolságra helyezkedik el a Deák Ferenc tértől, így három metróvonal, több trolli, illetve villamos is rövid időn belül elérhető. Az ingatlan 140 nm-es, részei: három hálószoba- (ahol duplaágyak kaptak helyet), két fürdőszoba, egy hatalmas nappali- étkező résszel, illetve külön helyiségben egy teljesen felszerelt, gépesített konyha. Az ingatlanban szauna és légkondicionáló került beépítésre. A lakás egy felvonó nélküli épület 4. emeletén található. A ingatlan megtekintésével, illetve további információkért keressen telefonon.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat