Nádor streetID: 2061

1 000 EUR/hónap323 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:V.
Méret:65 nm
Hálószobák száma:1
Fürdőszoba szám:1
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Klíma
  • Tároló
  • Lift
  • Mosogatógép
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Kiadásra kínálunk egy belsőépítész által tervezett, ingatlant az V. kerületi Nádor utcában. A lakás egy felújított, impozáns épületben található, közel a Bazilikához és néhány perc sétatávolságra a Dunától, Lipótváros szívében. A lokáció tömegközlekedés szempontjából is előnyös: pár perc sétára található a Deák Ferenc tér- így a 3 metróvonal könnyen megközelíthető, s a 2-es villamos is a közelben áll meg (Széchenyi tér) A társasház felvonlóval rendelkezik, a lakás az épület első emeletén található. Az ingatlan része egy hálószoba galériával, konyha étkezővel, fürdőszoba, s a Nádor utcára néző nappali, amelyben szintén galéria került kialakításra. A lakás ideális egy személy, vagy fiatal pár részére.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat