Marczibányi térID: 1755

1 400 EUR/hónap452 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:II.
Méret:160 nm
Hálószobák száma:3
Fürdőszoba szám:2
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Erkély
  • Riasztó
  • Klíma
  • Parkolóhely
  • Gardróbszoba
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Kiadó 160nm alapterületű, világos, napos, 2 teraszos, 3 hálószobás, gardróbszobás, kettő fürdőszobás, szaunás, nagy étkezős konyhás, légkondicionált, részben bútorozott lakás a Marczibányi téren, csendes zöld környezetben, mégis igen közel a Széll Kálmán térhez, a Mammut bevásárlóközponthoz és a Millenáris parkhoz. A nappali valamint az étkező a Marczibányi térre, a hálószobák a hátsó kertre néznek. A közös költség 26e Ft, a villany és gáz egyéni fogyasztás szerint fizetendő. Garázs a társasházban vagy egy perc sétányira mélygarázs- vagy felszíni parkolóhelyek külön bérelhetőek. Amennyiben további információra van szükség, vagy bármilyen kérdés felmerül, örömmel állok rendelkezésre.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat