Közraktár utcaID: 1706

1 400 EUR/hónap452 000 HUF/hónap
Típus:Kiadó Lakás
Kerület:IX.
Méret:106 nm
Hálószobák száma:3
Fürdőszoba szám:2
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Panoráma
  • Mosogatógép
  • Fürdőkád
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Egy napfényes, 3 hálószobás ingatlan a Dunaparton hosszú távra kiadó a IX. kerületben. Kiváló az elhelyezkedése, alig pár percre van a Dunától, a Fővám téri Vásárcsarnoktól és a népszerű Ráday utcától, ami számos étteremnek és kávézónak ad otthont. A lakás egy jól karbantartott ingatlan 4. emeletén található. Egy mindig napfényes nappali, külön konyha étkezővel, 3 kényelmes hálószoba és 2 fürdőszoba található benne. Az ablakokból páratlan a kilátás a Dunára és a Gellért hegyre. A környéken nagyon jó a tömegközlekedés, a 2, 4-6 villamosok, a 15 busz és az M4 metró pár perc sétatávolságra elérhető. Az ingatlan teljesen bútorozott és gépestett állapotban azonnal költözhető. Ideális családok számára vagy diákoknak (a Corvinus, KRE és SOTE sétatávolságra található). További információért az ingatlannal kapcsolatban vagy időpontegyeztetés céljából a megtekintéshez forduljon hozzánk bizalommal.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat