Kecskeméti utcaID: 1556

1 800 EUR/hónap581 000 HUF/hónap
Típus:Lakás
Kerület:V.
Méret:140 nm
Hálószobák száma:3
Fürdőszoba szám:2
Bútor:bútorozott
Elérhető:Azonnal
Minimum Bérleti idő:1 év
Jellemzők
  • Szauna
  • Kisállat megengedett
  • Mosogatógép
  • Fürdőkád
Jóllehet ez az ingatlan jelenleg nem elérhető, kérem lépjen kapcsolatba velünk és szívesen válaszolunk bármely kérdésére.

INGATLAN LEÍRÁS

Tágas, három hálószobás, teljesen felújított és bútorozott apartman kiadó a Kecskeméti utcában. A 4. emeleti elhelyezkedésnek köszönhetően, a lakás különösen világos, ablakai az ELTE épületére és annak szépen felkövezett terére néznek. Az utca felújítása során, külön figyelmet szenteltek a gyalogosok és biciklisek által használt területek modernizálására, az autós forgalom nem jeletős. A közelben található Károlyi-kert tökéletes helyszín pihenésre és a gyerekekkel való játszóterezésre egyaránt. A szépen karbantartott ház homlokzata és belső udvara egyaránt jó állapotban van. A lakás teljes felújítására 2011-ben került sor, amely magában foglalta a fűtésrendszer modernizálását, a padlóborítások cseréjét és az elektromos hálózat újrakábelezését. A megújult konyha teljesen felszerelt és gépesített. Az elképesztően tágas, 30 nm-es fürdőszoba 2 mosdókagylóval, sarokkáddal és zuhanyzóval felszerelt, illetve egy infraszauna is helyet kapott benne. Mindhárom hálószoba külön bejárattal rendelkezik. Az egyik hálószobához saját fürdőszoba tartozik. Extra felszereltség: a lakáson belüli tágas kerékpártároló.

Hasonló ingatlanok


Rólunk

budapesti premium ingatlanok
METROPOLITAN HOMES
Irodánk, a Metropolitan Homes egy butik ingatlaniroda, amely exkluzív, prémium kategóriás, különleges ingatlanokkal foglalkozik. Külföldi ügyfeleink részéről folyamatos az igény a jó elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakásokra és házakra, ezért amennyiben úgy gondolja, hogy ingatlana beleillene a portfoliónkba, kérjük keressen minket. 
IRODAI TELEFONSZÁM: +36 1483 15 47
IRODAI FAX:  +36 1483 15 46
EMAIL:  INFO@MHOMES.HU 
CÍM: H-1054 BUDAPEST ZOLTÁN U. 13. 

Kapcsolat